Keskiviikkona tein viimeisen testijuoksun. Aikaa 15 min ja sykkeet max 171 ja keski 159. Ihan jees. Tuo keskisyke voi hieman valehdella, kun alussa syke näytti 40 vähän aikaa ennen kuin normalisoitui. Juoksin saman reitin kun ennenkin ja nyt oli kyllä aika kova vastatuuli menomatkalla. Mutta hyvä fiilis juoksusta ja tunnen että olen tehnyt kaiken mitä on tehtävissä ennen huomista puolikasta.

Eilinen ja tämä päivä on mennyt levon merkeissä. Olen tankannut ruokaa kohtuudella, hieman isompi aampuuroannos, toinen kananmuna myös lisänä aamupalaan ja pari hedelmää enemmän sekä leipää ja proteiinipatukkaa. Lisäksi olen pyrkinyt juomaan tosi paljon vettä ja lisäksi vitargoa. Tällä syömisellä ei pitäisi energiat loppua kesken.

Lihakset tuntuu olevan kunnossa. olen venytellyt ja hieronut pallolla jalkoja ja tehnyt koiran kanssa kevyet iltalenkit eilen ja tänään. Viime yön oli teipit jalkapohjissa ja akillesjänteessä. Parin päivän lepo saa kyllä ihmeitä aikaan.

Mukaan huomiselle otan kuitenkin pari pussia energiageeliä, oma juomavyö ja pariin pulloon maltojuomaa ja pariin vettä. Puhelimen soittolista on nyt päivitetty ettei tule tylsää reissulla ja pitäisi riittää musa koko matkalle.

Hieman jänskättää mutta hyvillä mielin huomenna lähden haastamaan itseni.

10249215_540676726053747_1414790726_n.jpg