Yritin pysyä poissa puntarilta koko viikon mutta eni onnistunut. Maanantaiaamuna taistelin itseni kanssa mutta hävisin sen taistelun ja hyppäsin normaaliin tapaan puntarille heti aamulla. Ei olisi kannattanut kun vaaka näytti +900g enemmän kuin sunnuntaiaamuna. Olin taas tosi pettynyt, olinhan edellisenä päivänä käynyt aamulla salilla ja iltapäivällä vielä hiihtämässä. No en sitten käynyt kun seuraavan kerran lauantaina ja silloin näytti paremmalta ja tänä aamuna 62,2kg. -100 g viime viikkoisesta. Parempi sekin kun ei mitään. Viikko on mennyt kyllä ruokien kanssa kaikkea muuta kuin tiukalla linjalla. Iltaisin olen sortunut kaikenlaiseen naposteluun, hedelmiä, leipää , suolakeksejä, ei paljoa mutta riittävän paljon siihen että paino ei putoa.

En malttanut vielä pitää lepoviikkoa vaan tein treenit melkein normaalistai.

Tiistaina kävin salin sijaan pitkällä lenkillä ystäväni kanssa.

Ke, la ja su kävin salilla. ja lisäksi tänään 12,5 km hiihtolenkillä+ tunti keilausta ja pikku lenkki koiran kanssa.. Olihan sitä siinäkin.

Tämänpäiväiseltä hiihtolenkiltä:

WP_20160131_13_49_39_Rich_LI%5B1%5D.jpg

 WP_20160131_16_44_59_Rich_LI[1].jpgHyvä lenkki olikin :)

Viikon päästä alkaa Bull's all out ja ens viikolla on pakko hieman keventää treeniä. Ajattelin tehdä pari kevyttä salitreeniä ja muutoin hiihto- ja kävelylenkkejä. En pysty olemaan kokonaan poissa salilta. Ehkä se olisi järkevää, mutta tiedän että tulen kiukkuiseksi jos en pääse salille. No pitää vielä miettiä tuota ens viikkoa. Totaalilepo tuntuisi houkuttelevalta ajatukselta, mutta ei mun pää kestä sellaista. Olen vaan niin koukussa liikuntaan

WP_20160126_07_11_55_Pro_LI (2)[1].jpg Ei olisi paljosta kiinni että voisi olla tyytyväinen peilikuvaan. VATSA on ongelmakohta.