Tämä viikko alkoi siis herkkulakolla ja tiukemmalla linjalla syömisen suhteen ja tuloksena - 1 kilon painonpudotus. Olen siitä erityisen iloinen. Perjanaina teki kyllä tiukkaa kun normaalisti ostan pienen pussin irtokarkkeja ja nyt en sitä saanutkaan. Kyllä kuolasin kaupassa irtokarkkihyllyllä. Niiden sijaan ostin pähkinöitä ja porkkanoita +dippiä. Tänään hieman sorruin, kun oli pakko saadan maistaa pala isänpäiväkakkua, tai siis oikeastaan kaksi palaa...

Olen päättänyt olla herkkulakossa siihen saakka kunnes paino on alle 60 kiloa. Siihen on matkaa -2,6 kiloa. Ei siis paljoa, mutta mutta silti se tuntuu valovuodelta saavuttamattomalta vuorenhuipulta. Luultavasti se vaatii viikko viikolta vielä tarkempaa ruokavaliota. Tarkoitus on saavuttaa tuo tavoite jo tämän kuun loppuun mennessä niin kuin alunperinkin, mutta jos ei niin herkkulakko jatkuu, jos on tarvis niin sinnittelen jouluun saakka. Olis tosi mahtavaa kun en joulun jälkeen olisi taas siinä pisteessä että pitäisi about 5 kiloa tai enemmän pudottaa painoa. Pari kiloa jouluna tulee painoa lisää, mutta se olisi helppo karistaa pois ja vois keskittyä vaan kropan muokkaamiseen kesän bikinikautta varten.

Tämän viikon treenit:

Ma: Lepo

Ti: Sali, yläkroppa ( alkulämmittely 10min juoksu +5 min soutu)

Ke: Sali: jalat , vatsa

To-Pe Lepo

La: Sali: takareidet, pakara

Su: Sali: hiit-treeni,+ 17 min juoksumatto + illalla 4 km juoksu.

Ihan ok viikko treenien suhteen. Ehkä vähän enemmän pitäisi lisätä aerobista treeniä. Juoksukin jäi aika vähiin. Pitäisi yrittää ainakain kaksi kertaa viikossa käydä. Keskiviikon aamulenkki on jäänyt jostain syystä tekemättä. pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja vain lähteä. Ehkä se on tuo pimeys ja kylmyys kun aamulla haluta lähteä.  Lepopäivinä olen käynyt koiran kanssa kävelyllä. Oli tarkoitus käydä hiihtämässä nyt viikonloppuna, mutta en saanut lähdettyä. Ehkäpä ensi viikonloppuna vihdoin ja viimein.

images5556.jpg