Viime viikon treenit:

Ma: juoksu, 10,5 km/h, 4km

Ti:Lepo

Ke :reipas aamulenkki, 9,5 km/h, 3km, +illalla kuntosali

To:lepo ja vapun juhlintaa

Pe:kuntosali

La: pitkä lenkki, kevyt 8,5km / h, 16 km

Su : kuntosali

Juoksukilometrejä yht. 23  km. Olin suunnitellut juosta hieman enemmän, mutta yks lenkki jäi välistä ja vaihtui kuntosaliin, kun sunnuntaina satoi koko päivän niin ei vaan huvittanut lähteä lenkille. No tällä viikolla pitää juosta yli 30km. 

Lauantainen pitkä lenkki meni tosi hyvin ja oli tunne että olisi  jaksanut juosta vielä pidempäänkin. Ainoa ongelma oli siinä kun tuli vessahätä kesken lenkin ja piti poiketa hautausmaan parkkipaikan vessassa ja se vähän nolotti. Onneksi se sattui matkan varrelle niin ei tarvinut käydä pusikossa..

Yksi nainen kysyi eilen kuntosalilla että olenko tehnyt saliohjelmia muille. Olin ihan yllättynyt siitä kysymyksestä. Hän sanoi että tarvisi uuden ohjelman , eikä oikein tiennyt mistä. Neuvoin menemään nettiin etsimään ja snoin että sieltä minäkin itselleni löydän hyviä vinkkejä. Olenkin löytänyt instagramin kautta tosi hyviä liikkeitä.  Aiemmintällä viikolla kaksi naista salilla kommentoivat minun tekemiä liikkeitä tosi tehokkaan näköisiksi.  mm. Lantion nosto tangolla -liikettä. Minulla heräsi kysymys että kuinka paljon ihmiset salilla tarkkailevat toisten tekemisiä? Minä kyllä yritän vaan keskittyä omaan tekemiseen , mutta kieltämättä joskus tulee vilkuitua muidenkin juttuja, varsinkin jos joku tekee jotain erikoista.

Viime viikolla syömiset meni kyllä ihan miten sattuu, mm. Pitsaa kahtena päivänä, puhumattakaan vappuna syödyistä munkeista ja muista herkuista kuten nakit, sipsit, perunasalaatit ym. ym. Tänään paino oli 61,1 kiloa. Oikeastaan olin yllättänyt ettei se ollut enemmän noussut.  Tänään taas takaisin "ruotuun". 

Tämä viikko alkoi 6km juoksulenkillä lumisateessa. Tein lyhyitä, 30 sek vetoja neljästi, kerran minuutin veto 10,5 km/h -vauhdilla ja lisäksi 1km veto samalla vauhdilla. Oli tosi hyvä treeni!

images-11.jpg