Olin työreissulla ja eilen jäi kirjoittamatta. Sen verran muistan eilisestä että kun aamulla aikaisin heräsin niin tunsin mahtavaa poltetta käsilihaksissa. Keskiviikon käsitreeni oli siis tehnyt tehtävänsä.

Eilen kävin juoksemassakin. Tein kevyen lenkin ja 6*1 minuutin vedot 4 min palautuksilla. Oli muuten hyvä lenkki ja olisin voinut pidempäänkin juosta ,mutta kun tuli niin kova vessahätä kesken kaiken että oli pakko lopettaa. Reilu tunti meni kuitenkin lämmittelyineen. Harmitti kyllä kun jäi liin lyhyeksi kun olis ollut aikaa ja hyvä kelikin. Matkaa tuli vain 6 km  Sykemittarista oli mukana vain mittariosa ja  vyö oli jäänyt kotiin joten ei sykkeitä tällä kertaa. Oma arvio että keskisyke siinä 135-140 ja vedoissa syke varmaan nousi 160-165 :een. Vetojen vauhti n. 9,5 - 10 km/h vastatuuleen ja yksi ylämäkeenkin.

Tänään illalla palasin kotiin enkä kerennyt tietenkään enää mihinkään. Huomena ja sunnuntaina sitten vuorossa pitkät lenkit, ei punttisalia. Mitenhä osaan olla aamulla lähtemättä salille, kun se on koko talven ollut lauantaiaamun ohjelmassa.?

d82b3fa8a92b11e3a10912e7d4c7f15b_8.jpg