Aamupaino 63.8 kg! No niin, alle 64 kg saavutettu, hienoa. Olen kyllä tosi tyytyväinen kun ei ole vielä viikkoakaan kulunut ja pian pari kiloa on paino pudonnut aloituspainosta.

Viime yönä tuli nukuttua huonosti, aamuyöstä heräsin ja en saanut enää unta ja syke tuntui olevan normaalia korkeampi. Laitoin sykemittarin loppuyöksi ja oli se syke sitten rauhoittunut kun nukahdin .keskisyke oli ollut 58 sen parin tunnin aikana mitä vielä nukuin. Ajattelin että se korkeampi syke saattoi johtua siitä fatburner -tabusta jonka otin ennen eilisillan treenkä.

Aamulla meni potkurilla salille ja tänään oli vuorossa olkapäät, kädet ja vatsat. Treenin aikana tuntui siltä ettei tuntunut oikein missään, mutta nyt illalla on kädet olleet ihan tulessa. Pari tuntia aamulla vierähti kaikkinensa, mutta kaloreita paloi vain reilu 500. Tuo treeni ei ole oikein sellainen, missä syke nousisi, mutta ilmeisesti ei ole tarkoituskaan.

Tänään käytiin synttäreillä ja minä istuin kahvipöydässä kuolaamassa kakkuja ja muita herkkuja ja join pelkkää mustaa kahvia. Olis kyllä herkut maistuneet minullekkin.

imagesYGEP3U9B.jpg