Perjantain vietin ansaittua ja kropan kaipaamaa lepopäivää. Kävi nimittäin illalla niin että avasin siiderin ja join siitä jonkin verran ja nukahdin sohvalle ennen yhdeksää. Huomasi kyllä että lepo tuli todella tarpeeseen.

Lauantaiaamuna salilla tein kunnon pakara-reisitreenin ja siellä menikin puolitoista tuntia. Iltapäivällä kävin vielä tekemässä juoksuvetotreenin. Yht. 6 km juoksua, joka sisälsi 5x500m vedot (vauhti 10.5-11.5 km/h) Taisi hieman aamun salitreeni rokottaa tehoja, kun ei meinannut saada vauhtia noihin vetoihin. Yritin saada vauhdin nousemaan 12 km:n tunnissa mutta ei onnistunut. Siitä sisuuntuneena päätin että seuraava vetotreeni täytyy tehdä siten että matka on lyhyempi, jopa vain 100-200 m ja vauhti yli 12 km /h. 

Tänään tein pitkän palauttavan lenkin, matkaa 12 km. Olin eilisistä treeneistä ehkä hiemen vielä uupunut ja se 12 km tuntui olevan kyllä max. mitä tänään jaksoin. 

Viikon juoksukilometrit yht. 31.5 km. Tavoite oli yli 30 km tällä viikolla, joten hyvin meni. Ja muutenkin olen tyytyväinen tähän viikkoon, joka oli kyllä aika kova. 5 juoksulenkkiä, kaksi salitreeniä ja yksi bodypump -tunti. images-10.jpg

Sain muuten äitienpäivälahjaksi foam rollerin, ihan mahtavaa!