Hyvin menee, paino oli tänä aamuna tasan 63 kg, ja sehän olikin minun tavoitteeni. Viikolla se kävi taas 62,6 kilossa mutta pompsahti taas takasin. Ensi viikon tavoite on päästä 62,5 kiloon. Hitaasti mutta varmasti...

Kävin viikolla kuntotestissä ja kehonkoostumusmittauksessa ja taas kerran totuus paljastui. No kunto oli kyllä testien mukaan erinomainen mutta se kehonkoostumus.... tyly tuomio oli että 5 kg painosta pois ja rasvaprosenttia pitää ainakin 2 % tiputtaa. Se oli taas yli 30%. ihan hirveä lukema. Se testi tehtiin täällä: http://www.suomimies.fi/suomimies_seikkailee_-kampanja/suomimies_seikkailee_-rekkakiertue

No siitä sitten suivaantuneena päätin asettaa tavoitteeksi pudottaa tuo 5 kg marraskuun loppuun mennessä. Paino pitäisi olla tuolloin 58,6 kg, joka on siis minun ihannepainoni sen mittarin mukaan.

Ens viikolla uudet testit kun mene työpaikan kuntoremonttipäivään tiistaina. Jännä nähdä onko ne tulokset yhteneväiset tuon toisen testin kanssa.

Viikon treenit:

Ma: Lepo

Ti: Kuntosali

Ke: Aamulenkki 4 km ja kuntosali illalla

To-Pe Lepo

La: Kuntosali + 5 km kävely/juoksulenkki (koiran kanssa )

Su: Juoksu 5km kevyt ja kotitreeni Fitbelfieohjelman mukaan.

Viikon juoksut vain 9 km, sillä en laske tuota lauantain lenkkiä juoksuksi kun enimmäkseen kävelimme.

Tänään oli eilisestä kuntosalista taas pakarat ja takareidet ihan jumissa ja juoksu tuntui tosi nihkeältä. Tuo ohjelman mukainen kolmannen päivän pakaratreeni on ihan huippu. Ihme on kyllä jos ei jotain tuloksia tule. Itsestä tuntuu että jotain kiinteytymistä on jo tapahtunut, mutta ehkä vain kuvittelen.

Hyvä viikko takana. Ruokailun suhteen olen ollut tarkempi. Iltasyöntiin olen erityisesti kiinnittänyt huomiota. En ole syönyt leipää kuin yhtenä iltana. Ens viikolla pitää kai tiukentaa linjaa, jotta saan painoa puoli kiloa pois. Sillä puolen kilon viikkopudotusvauhdilla pääsisin hyvin asettamaani tavoitteeseen, mutta takapakkeja ei oikein kestä tulla.

images57Z53F9M.jpg