Eilen oli siis odotettu tankkauspäivä. En pystynyt tekemään sitä täysin ohjeiden mukaan, aamulla söin kyllä innolla puuroa. En uskoisi että sanon tätä, mutta maltan tuskin odottaa että dieetti loppuu ja saan alkaa syömään kaurapuuroa aamuisin. Eilen oli siis työpäivä vaikkakin rennompi sellainen ja söin mitä päivän aikana tarjottiin, aika normaalia ruokaa. Illalla meni kylläkin hieman nestetankkauksen puolelle. hyi. ja tänä aamuna se kaikki kostautui, olo oli heikko ja väsynyt ja nälkäkin kurni vatsassa heti herätessä ja mikä kamalinta.....

+700 g tänä aamuna!!! hyi. Eli painoin tänä aamuna 100 g enemmän kuin maanantaina. Ihan järkyttävää. Ajattelin lähinnä sitä että kun dieetti loppuu niin miten sitä voi olla lihomatta, pakko jatkaa kuiten jollain tavalla tätä dieettiä.

Väänsin tänään itseni salille, vaikka ei ollut ihan paras mahdollinen vireystila eilisen jälkeen. Valvominen ei kyllä sovi minulle yhtään. 

Uusi viikko alkamassa ja kaksi viimeistä dieettiviikkoa lähtee käyntiin. Pitää nyt ottaa itseä niskasta kiinni ja panostaa täysillä. Aerobista treeniä voisin hieman lisätä ja vettä voisin yrittää juoda enemmän, kun minusta tuntuu ettei mulla mene sitä kahta litraa. Tämä viikko meni kyllä hieman pieleen sekä syömisissä että treeneissä. Kuntosalitreenejä oli vain kaksi koko viikolla ,yksi jumppa ja pari varsinaista aerobista treeniä. Tällä viikolla olen huomannut että aika usein on ollut nälkä.