Se on loppupäivityksen ja yhteenvedon aika tästä 10 viikon matkasta Bullin valmennuksessa. Päällimmäisenä on tunne että mihin nämä viikot yhtäkkiä menivät ja tämähän loppui ihan kesken.

Tämä viimeisin viikon treenit oli tässä:

Ma lepo

Ti: Aamulenkki 5km + illalla sali

Ke: Aamulenkki 5 km + illalla sali

To: Aamulenkki 4 km

Pe Lepo

La: Aamulla sali. päivällä 4 tuntia laskettelua ja lumilautailua

Su: Aamulla sali, illalla lenkki 5 km

Tämän 10 viikon aikana olen käynyt salilla 40 kertaa, lenkillä 23 kertaa ja hiihtämässä 18 kertaa. Juoksukilometrejä n. 100, hiihtokilometrejä n. 226. Nuo hiihdot ja juoksut eivät ole osa all out valmennusta, aamulenkit kylläkin, mutta ne olisi pitänyt tehdä kävellen. Eli en nyt ihan täydellisesti noudattanut ohjeita, melkein kuitenkin.

No sitten ne tulokset.

Aloituspaino 8.2.2016 oli 62,3 kg, tänä aamuna 56,1 kg eli -6,2 kg. jes! Olen siihen todella tyytyväinen ja ei haittaa vaikka pari kiloa tulee takapakkia nyt kun tää loppuu. Eilen ostin muuten jo pussin irtokarkkeja kun teki niin mieli... . Painoa olisi enemmän saanut lähteä vatsasta ja takapuolesta. Rinnat pienenivät yhdellä kuppikoolla ja sormukset tippuvat sormista ja posket ovat kuopalla... mutta eipä sitä näköjään voi vaikuttaa mistä, ne kilot lähtee. Matka jatkuu, ei niinkään painon pudotuksen suhteen, vaan vatsan ja pakaran kiinteyttämistä lähinnä .

Kehonkoostumus 7.2.2016 , rasva -% 31,5% nyt 26,6%. lihas -% 7.2. 29,1%  nyt 30,7%. Olen iloinen tuosta rasvaprosentin pienenemisestä. Ehkä olisin odottanut lihasprosenttiin isompaa kasvua, mutta kai se on niin hidas prosessi.

Olen kyllä iloinen että lähdin mukaan tähän valmennukseen. Kesälomareissu Espanjan aurinkoon on jo kahden kuukauden päässä ja nyt tuntuu että kroppa on siinä kunnossa ettei tarvi hävetä bikineissä.

Tässäpä kuvia tältä päivältä. Aloitus kuvia en kehtaa laitta... Olen erityisen tyytyväinen tuohon selkään, kun näyttää siltä että siellä on ehkä jotain lihastakin.

 

Phototastic-17_4_2016_9f546e8f-eeb6-4f8a-b83e-84af0ace252d[1].jpg

WP_20160416_15_52_04_Rich (2)[1].jpg

Eilen otin riskin ja kävin opettelemassa lumilautailua. Pelkäsin että loukkaan itseni niin että tuleva kesän juoksukausi olisi pilalla. Selvisin onneksi pienillä mustelmilla vain.

Nyt on hieman tyhjä olo kun ei ole ensi viikolle valmista treeniohjelmaa. En aio nyt aloittaa mitään nettivalmennusta vaan treenailen juoksua oman tuntemuksen mukaan ja etsin ohjeita lehdistä ja netistä. Salitreenit vähenevät nyt neljästä viikkotreenistä kahteen ja juoksua tulee tilalle. Ruokavaliota aioin vielä noudattaa, vaikka en ihan niin tiukasti ja ensi perjantaina ajattelin maistaa punaviiniä.