Maanantaina vietin lepopäivää ja nautin siitä. Käytiin vaan koiran kanssa leppoisalla lenkillä.

Tiistaina olikin sitten tuoreet ja levänneet jalat ja jaksoin tehdä kesän ekat mäkitreenit. Hölkkäilin pururadalle ja siellä tein 5xminuutin vedot aika jyrkkään mäkeen, joka lopuksi onneksi loiveni. Hyvin nousi syke päälle 170, olisin halunnut että nousee yli 180, mutta olihan sitä tuossakin noin ekaksi kerraksi. Juoksukilometrejä tuli yht. 8 alku-ja loppuverryttelyjen kera. Olin kyllä illalla ihan poikki, joten treeni taisi tehdä tehtävänsä. Ens kerralla menen pururadan jyrkimpään mäkeen. Haluan saada puristettua kaikki mehut itsestäni irti.

Olen nyt tutkinut juoksija lehden ohjeita ja tulin siihen tulokseen että nyt seuraavat kolme viikkoa, siis tämä viikko mukaan lukien mennään kovaa, ja kaks viikkoa enne puolikasta hieman kevyemmin.  Eli nyt nämä 3 viikkoa kovennan treeniä joka viikko siten että kolmas on ihan rääkkiviikko ja sitten palaan normaaliin ja viimeisellä viikolla otan melko lailla rennosti, ehkä pari treeniä ennen puolikasta. Siinä on minun suuri suunnitelmä, katsotaan mihin se riittää.

Tänään kävin aamulenkillä 4km. Puolet matkasta hölkkäillen ja toinen puolikas hieman reippaammin. Iltapäivällä menin suoraan töistä salille. Tein pakaraa, käsiä ja vatsalihaksia. 

images3VI0E7AV.jpg