No niin, lomalaisella on näköjään aikaa treenata ja ottaa aurinkoa, mutta ei aikaa blogin päivitykseen.

Tämä viikko on ollut kova treeniviikko jo ihan senkin takia että tuleva viikko tulee olemaan aika lailla lepoa ja rauhaa, koska lähdemme käymään lomareissulla Etelä-Suomessa.

Viikon treenit:  Maanantai mäkivedot 5* n. 1 minuutti, aika jyrkkä mäki + reipasta juoksua, yht. 7 km , illalla vielä rullaluistelulenkki 12 km kevyesti. Aivan mahtavia oli nuo mäkivedot ja syke nousi ja reidet hapotti, mutta ei menny jalat kipeiksi.

Tiistaina reipasta juoksua yht. 6 km. puolet kevyesti ja puolet reippaasti. (9,1 km/h) Illalla rullaluistelu 16 km kevyt.

Keskiviikkona pururatalenkki, aika kevyt, 7,9 km ( 8,7 km/h)

Torstaina aamulla kuntosalilla yläkroppatreeni ja illalla reipas vitonen juosten ( 10,2 km /h )

Perjantaina aamulenkki 4,5km, aika reipppaasti. (9,2 km /h)

Lauantaina pitkä , kevyt lenkki 11 km ( 9,1 km /h ) välillä muutamia vetopätkiä yli 10 km tuntivauhtia.

Juoksukilometrejä kertyi 41,4 . Aika hyvin. Jaloissa pientä kireyttä, johtuu varmaan venyttelyn vähyydestä, mutta muuten jalat ok. Paino on kylläkin noussut, tänä aamuna 63,4 kg. Olen järkyttynyt. ja totean samalla että ei sitä painoa voi pudottaa liikkumalla kun hullu, vaan syömällä viisaasti. En ole kiinnittänyt syömisiini juurikaan huomiota nyt, ja tulos on tuossa lukemassa. Minä otan tiukan linjan syömisten suhteen vasta loman jälkeen, nyt en ressaa noista kiloista.

Tällaisissa fiiliksissä lomareissulle. Päivitystä blogiin tulee varmaan aikaisintaan vasta 23.7. Reissulle pakataan lenkkitossut toki mukaan, mutta saa nähdä kuinka niille on sitten käyttöä.

adb55875deced215f86bac789b56490b.jpg