-100g. Vain 400 g erottaa minut kuuden kilon pudotuksesta kuudessa viikossa. No jospa se huomenna aamulla olisi sitten se viimeinen lukema. näin toivon ja vahvasti uskon. Paitsi että tänään on tullut syötyä vähän miten sattuu. Meillä oli nimittäin tyttären synttärit ja pikkuisen piti kakkua ja muita herkkuja maistella, mutta vain pikkuisen. Iltapalan jätän nyt suosiolla väliin ja odotan ihmettä aamuksi.

Tänään nimittäin oli tarkoitus lähteä salille jossain välissä, mutta en sitten kerennyt niiden synttäreiden vuoksi ja treenit jäi kokonaan väliin. Tuli nukuttuakin yllättävän pitkään, heräsin vasta kahdeksan jälkeen, mikä on minulle todella harvinaista. Yleensä herään viikonloppuisnkin jo ennen seitsemää.

Koiran kanssa kävin päivällä tunnin lenkin. Ihme ettei eilinen rääkki tuntunut mitenkään erityisesti lihaksissa, ajattelin että jossain varmaan tuntuu, kai se kroppa on jo tottunut. Minä odotan jo innolla sd-extran uutta salitreeniohjelmaa, kun sitä mainostettiin niin rankaksi että ensi viikon pitäisi keräillä voimia ja levätä. Kyllä tuo nykyinenkin on todella rankka.

Minulla on treenipäiväkirja käytössä. Merkkaan ylös kaikki treenit, kulutetut kalorit, käytetyn ajan, sykkeet ym. Nyt kun vedin yhteen tämän kuusiviikkoisen niin sain seuraavia lukemia:

Kuntosalitreeniä 16,5 tuntia

Jumpat ja zumbat 13,5 tuntia

Hiihtolenkit 6,5 tuntia

Lisäksi työmatkakävelyt (2km neljänä päivänä/vko)  ja koiralenkit päivittäin. (niitä ei lasketa.. ) ja muutamia muita yksittäisiä kävelylenkkejä ilman koiraa.

Eli kyllä aika paljon vaatii työtä, jotta saa rasvan palamaan ja kilot karisemaan. Mutta on se mahtavaa huomata kun tulosta tulee.