Tämä viikko oli lepoviikko ja ensin tuntui että no mitä turhaa lepäämään, mutta kyllä se tuli tarpeeseen. Minulle lepoviikko tarkoitti sitä etten treenannut salilla ollenkaan. Teki kyllä tiukkaa pysyä pois salilta, ja vaikka lupa olisi ollut käydä pari kertaa kevyesti treenaamassa niin en mennyt. Mutta en minä ihan kokonaan ole lepäillyt.

Viikon treenit :

Ma : Lepo

Ti: Aamulenkki 5 km

Ke: Aamulenki 5 km

To-Pe : Lepo

La: Aamulenkki 6 km + päivällä hiihto 11 km

Su: Aamulenkki ( kävellen ) n 4 km + hiihto 30 km

Että semmonen kevyt viikko. Tämänpäiväinen hiihtolenkki hieman tuntui jäsenissä ja sen jälkeen maistuikin päikkärit. Painon suhteen meni lauaintaihin asti hyvin, silloin aamulla paino oli tasan 57kg, eli 300 g pudotusta viime sunnuntaista. Mutta lauantaina oli lupa syödä tankkausateria ja minähän söin... Vedin savuporo-kinkkupizzan, 4 palaa tyttären leipomaa sitruunakakkua, pienen rasian mämmiä+cremevanillaa+appelsiinimarmeladia ja sitruunarahkaa ja kaiken kruunasi pieni pussi irtokarkkeja. No ei mennyt ihan oppikirjan mukaisesti tuo ns. cheat meal.. mutta sekin tuli kyllä niin tarpeeseen. Aikamoinen ähky siiitä seurasi. Tänä aamuna vaaka näytti 68,6 kilon lukemaa. No empä nyt kaueasti siitä välitä, kun tiedän että se on tilapäinen nousu. Saimpaha vetää himoitsemiani herkkuja yllin kyllin ja nyt jaksaa seuraavat neljä viikkoa vielä olla ilman .Jopa pääsiäisen ilman mämmiä, saa nähdä onnistuuko se... Mämmi on kyllä parasta ihan sellaisenaan ja siihen päälle vaan reilusti flora vanillaa. Kokeilin tuollaista rahkaherkkua ja olihan sekin ihan syötävää.

InstagramCapture_8efad236-7d64-49d7-96aa-cd426f42f3b4[1].jpg

Ensi viikolla tulee tiukennusta ruokavalioon hiilareiden suhteen. Puuroa saa edelleen syödä vain treenipäivinä. Minä olen tehnyt puuron suhteen päätöksen että syön sitä joka aamu. En vaan pysty olemaan syömättä, ja kun painokin näyttää olevan laskusuunnassa niin en viitsi tuottaa itselleni turhaa kärsimystä sen takia.

Ensi viikko minulla on talvilomaa. Ajattelin hiihdellä vielä kun on hyvät kelit. Tänään tuli jo kivasti väriä kasvoihin kun kävin vajaan kolmen tunnin lenkin.

WP_20160320_13_23_12_Rich_LI (2)[1].jpg