Aamu alkoi punnituksella ja olipa iloinen yllätys kun vaaka näytti -700 grammaa edellisestä aamusta. Tuntuu hullulta tuo painon pudotus, kun minusta tuntuu että syön paljon enemmän kuin normaalisti eikä minkäänlaista näläntunnetta ole oikeastaan missään vaiheessa. Siis kahdessa päivässä -1,1 kg. Hyvä vauhti on, toivottavasti jatkuu samana. Tämänhän alkaa tuntumaan järkevältä, tai toisaalta ei. Nimittäin kun tosiaan tuntuu että elämä on nyt vaan tätä dieettiä, ajatukset pyörii koko ajan sen ympärillä, syömisten ja treenien. huoh. Sitten pitää käydä fitfarmin sivuilla lukemassa mitä foorumilla kirjoitetaan ja vielä facebookin ryhmässä katsomassa mistä siellä puhutaan.  Kai se on vaan tätä alkuinnostusta ja varmaan laantuu tässä kunhan aikaa kuluu ja voi jo ajatella muitakin asioita.

Aamupalalla teki taas tiukkaa että sain syötyä kaiken. Tänään oli puuropäivä. Se ei meinaa upota, ei millään.Kokeilin syödä puuron mustaherukoiden kera, mutta ei se auttanut. Tässä kuva tämän aamun aamiaisesta. Toisessa lasissa on berocca- juoma ja toisessa mehukeittoa. Toisella lautasella on rahkaa sekä raejuustoa ja päällä kauraleseitä. Ja tuo keltainen lätty on paistettu munankeltuainen. Ei ihme että ei ole näläntunnetta vähään aikaan kun tuon satsin vetasee... 001.JPG

Töiden jälkeen suihkasin suoraan salille tekemään kakkostreenin. Se meni oikein hyvin ja alkoi jo tuntumaankin jossain kun uskalsin lisätä painoja. Alkulämmittelyn suoritin juoksumatolla ja loppuun vielä poljin 5 min kuntopyörää. Aikaa meni 45 min. Varsinaiseen treeniin menee vain n. puolisen tuntia, joten se on kyllä aika pikatreeni, kun olen tottunut treenaamaan salilla yleensä yli tunnin.

 Illalla piti tietenkin koiran kanssa käydä pieni happihyppely, ei siis varsinaista aerobista treeniä kun ei me käyty kun vajaa puolen tunnin lenkki.

Hyvillä fiiliksillä tässä edetään, vaikka viime yönä piti herätä ja käydä vessassa ja sitten ei tullut uni ainakaan tuntiin