+900g aamulla, siis +900g eilisestä !  Kyllä pääsi muutama kirosana kun tuijotin puntarin lukemaa epäiuskoisena. Ei voi oikeasti olla totta! Olin niin iloinen kun koko viikon oli tasaisesti paino pudonnut. Ruokavaliota olin noudattanut aika lailla tiukasti ja eilen kun menin syömään hieman sen vierestä niin heti tuollaiset lukemat! Siis todella ärsyttävää, koko päivä meni pilalle ja olinkin tosi pahalla päällä koko päivän. Ja hirveä nälkä on ollut koko päivän.

Ens viikolla pitää noudattaa tosi tiukkaa linjaa, ajattelin syödä puuron aamulla mutta muiden aterioiden hiilarit jätän kyllä kokonaan pois. ei tässä nyt muu auta. Minä haluan niin päästä tavoitepainooni ja sen jälkeen keskittyä vain lihaksen kasvattamiseen, ja sitten ei haittaa vaikka sitä painoa tulee hiukan lisää, kilo sinne tai tänne, mutta nyt tässä pudotusvaiheessa tuollainen äkillinen kilon nousu on kyllä jotain todellä järkyttävää.

Salitreeninkin aamulla vedin ihan kiukun vallassa ja tein niin isoilla painoilla kun vain ikinä jaksoin, enkä edes jaksanut, kun piti osassa liikkeissä pudottaa painoja kesken sarjan.

1530597_653494538025175_1908581641_n.jpg